Styling line

Finish

Linja Styling, formuluar në mënyrë specifike me proteina Mëndafshi, një përbërës aktiv unik për teksturë të bukur, të butë dhe me shkëlqim, mundëson kontroll perfekt për stilim krijues.

XHEL I LËNGSHËM FIKSIM FLEKSIBËL

Silk protein

Force 3

More details

14,60 €

More info

Description

Force 3

E bën stilimin nëpërmjet gishtave më të lehtë. Hidratim optimal dhe elasticitet për të vënë në dukje kaçurrelat ose flokët e shkurtër. Strukturon kaçurrelat natyrale dhe siguron një qëndrueshmëri perfekte.

• Ideal për flokë të shkurtër ose me kaçurrela
• E bën stilimin më të lehtë
• Shton hidratim dhe elasticitet
• Qëndrueshmëri për volum natyral

How to use

Aplikoni 1 deri 2 pika në duart tuaja dhe stiloni me gishta. Tekstura e xhelit nuk është ngjitëse dhe i lë flokët të lakueshme.

Description

Force 3

E bën stilimin nëpërmjet gishtave më të lehtë. Hidratim optimal dhe elasticitet për të vënë në dukje kaçurrelat ose flokët e shkurtër. Strukturon kaçurrelat natyrale dhe siguron një qëndrueshmëri perfekte.

• Ideal për flokë të shkurtër ose me kaçurrela
• E bën stilimin më të lehtë
• Shton hidratim dhe elasticitet
• Qëndrueshmëri për volum natyral

How to use

Aplikoni 1 deri 2 pika në duart tuaja dhe stiloni me gishta. Tekstura e xhelit nuk është ngjitëse dhe i lë flokët të lakueshme.