Styling line

Finish

Linja Styling, formuluar në mënyrë specifike me proteina Mëndafshi, një përbërës aktiv unik për teksturë të bukur, të butë dhe me shkëlqim, mundëson kontroll perfekt për stilim krijues.

SPRAY FIKSUES FLEKSIBËL

Silk protein

Force 3

More details

16,40 €

More info

Description

Force 3

Ideal për të dhënë elasticitet dhe volum natyral. Ripunoni sa shpesh të dëshironi për stiime të pastrukturuara ose të sofistikuara. Fiksim fleksibël.

• Mundëson një qëndrueshmëri të lehtë pa mbetje
• Mundësi ripunimi mbi flokët
• Elasticitet dhe volum natyral
• Reziston lagështisë

How to use

Spërkasni mbi flokë dhe krijoni lëvizjet e dëshiruara.

Description

Force 3

Ideal për të dhënë elasticitet dhe volum natyral. Ripunoni sa shpesh të dëshironi për stiime të pastrukturuara ose të sofistikuara. Fiksim fleksibël.

• Mundëson një qëndrueshmëri të lehtë pa mbetje
• Mundësi ripunimi mbi flokët
• Elasticitet dhe volum natyral
• Reziston lagështisë

How to use

Spërkasni mbi flokë dhe krijoni lëvizjet e dëshiruara.