Styling line

Finish

Linja Styling, formuluar në mënyrë specifike me proteina Mëndafshi, një përbërës aktiv unik për teksturë të bukur, të butë dhe me shkëlqim, mundëson kontroll perfekt për stilim krijues.

NGJITËS PËR TEKSTURË

Silk protein

Force 3

More details

quantity up quantity down

17,00 €

More info

Description

Force 3

Jepni teksturë, fiksim dhe drejtim lëvizjeve tuaja për një pamje të spikatur. Qëndrueshmëri që zgjat, fleksibël për definicion natyral.

• Për flokë të lakueshëm, fleksibël
• Stilim i lehtë
• Qëndrueshmëri që zgjat
• Finalizim natyral

How to use

Aplikoni njëtrajtësisht mbi flokë të thatë ose të njomë. Jepni formë sipas dëshirës.

Description

Force 3

Jepni teksturë, fiksim dhe drejtim lëvizjeve tuaja për një pamje të spikatur. Qëndrueshmëri që zgjat, fleksibël për definicion natyral.

• Për flokë të lakueshëm, fleksibël
• Stilim i lehtë
• Qëndrueshmëri që zgjat
• Finalizim natyral

How to use

Aplikoni njëtrajtësisht mbi flokë të thatë ose të njomë. Jepni formë sipas dëshirës.