Styling line

Finish

Linja Styling, formuluar në mënyrë specifike me proteina Mëndafshi, një përbërës aktiv unik për teksturë të bukur, të butë dhe me shkëlqim, mundëson kontroll perfekt për stilim krijues.

NGJITËS FIBRE

Silk protein

Force 3

More details

15,00 €

More info

Description

Force 3

Krijojni stilet tuaja të flokëve falë këtij ngjitësi fibër i cili jep formë sipas dëshirës tuaj. Mbështetja e tij fleksibël do tu lejojë të formoni, theksoni dhe ristrukturoni lëvizjet tuaja përgjatë ditës.

• Lëvizje fleksibël
• Pamje natyrale
• Për flokë të mëndafshtë, të butë
• Ju lejon të ristiloni gjatë ditës

How to use

Aplikoni një porcion në duart tuaja dhe krijoni stilin që preferoni. Përdorni në flokë të thatë ose të njomët.

Description

Force 3

Krijojni stilet tuaja të flokëve falë këtij ngjitësi fibër i cili jep formë sipas dëshirës tuaj. Mbështetja e tij fleksibël do tu lejojë të formoni, theksoni dhe ristrukturoni lëvizjet tuaja përgjatë ditës.

• Lëvizje fleksibël
• Pamje natyrale
• Për flokë të mëndafshtë, të butë
• Ju lejon të ristiloni gjatë ditës

How to use

Aplikoni një porcion në duart tuaja dhe krijoni stilin që preferoni. Përdorni në flokë të thatë ose të njomët.