Nutri

Flokë normalë deri në pjesërisht të thatë

PËR FLOKË TË HOLLË

I pasur me përbërës aktivë për ristrukturim dhe mbrojtje, gama e Nutri, jep hidratim të qëndrueshëm për flokët normal deri në pjesërisht të thatë. Flokët zbuten totalisht dhe janë tërësisht elastike për një efekt rigjenerues të dytë.

KREM DITOR HIDRATUES LEAVE-IN

sulfate, paraben free

More details

quantity up quantity down

24,60 €

More info

Description

Krijuar me vaj të lules Kamelia, pro-vitamin B5 dhe Ceramide, kremi Leave-In rivitalizon dhe hidraton flokët tuaj. Majat e delikate forcohen dhe ushqehen. Flokët tuaja mbeten të lëmuara, me shkëlqim dhe të buta.

How to use

Aplikoni një sasi të vogël të kremit leave-in mbi flokë të sapolarë me shampo, të tharë me peshqir përpara tharjes me tharëse, ose mbi flokë të tharë mirë. Shpërndani njëtrajtësisht, krehni përgjatë gjatësisë dhe majave, mos shplani.

Description

Krijuar me vaj të lules Kamelia, pro-vitamin B5 dhe Ceramide, kremi Leave-In rivitalizon dhe hidraton flokët tuaj. Majat e delikate forcohen dhe ushqehen. Flokët tuaja mbeten të lëmuara, me shkëlqim dhe të buta.

How to use

Aplikoni një sasi të vogël të kremit leave-in mbi flokë të sapolarë me shampo, të tharë me peshqir përpara tharjes me tharëse, ose mbi flokë të tharë mirë. Shpërndani njëtrajtësisht, krehni përgjatë gjatësisë dhe majave, mos shplani.

Additional products