Nutri

Flokë normalë deri në pjesërisht të thatë

PËR FLOKË TË HOLLË

I pasur me përbërës aktivë për ristrukturim dhe mbrojtje, gama e Nutri, jep hidratim të qëndrueshëm për flokët normal deri në pjesërisht të thatë. Flokët zbuten totalisht dhe janë tërësisht elastike për një efekt rigjenerues të dytë.

KONDICIONER DITOR USHQYES DHE HIDRATUES

silicone, sulfate, paraben free

More details

quantity up quantity down

15,20 €

More info

Description

Butësia, forca dhe shkëlqimi i flokëve të thata, të brishta, rikthehet falë këtij kondicioneri, i cili është i pasuruar me proteina Kashmiri, Ceramide dhe vaj Kokosi. Ofron hidratim optimal dhe ushqim që flokët tuaja të jenë jashtëzakonisht të lehtë, të mëndafshtë dhe të stilohen lehtësisht.

How to use

Aplikoni një sasi të vogël të kondicionerit mbi flokë të larë me shampo dhe të tharë me peshqir. Lëreni për 2 minuta dhe shplani tërësisht. Mund të përdoret rregullisht çdo ditë ose sipas një aplikimi javor.

Description

Butësia, forca dhe shkëlqimi i flokëve të thata, të brishta, rikthehet falë këtij kondicioneri, i cili është i pasuruar me proteina Kashmiri, Ceramide dhe vaj Kokosi. Ofron hidratim optimal dhe ushqim që flokët tuaja të jenë jashtëzakonisht të lehtë, të mëndafshtë dhe të stilohen lehtësisht.

How to use

Aplikoni një sasi të vogël të kondicionerit mbi flokë të larë me shampo dhe të tharë me peshqir. Lëreni për 2 minuta dhe shplani tërësisht. Mund të përdoret rregullisht çdo ditë ose sipas një aplikimi javor.

Additional products