Nutri intense

Flokë të thatë, delikatë dhe të dëmtuar

PËR FLOKË TË TRASHË

Pasuruar me vaj Babasu me veti ushqyese dhe proteina përforcuese Mëndafshi, gama e Nutri Intense është formuluar në mënyrë specifike për të mbrojtur flokët e dëmtuar nga dehidratimi dhe për të përmirësuar elasticitetin e tij. Flokët janë më të bukur së më parë, më të fortë dhe me më shumë shkëlqim.

SHAMPO DITORE HIDRATUESE

silicone, gluten, sulfate, paraben free

More details

quantity up quantity down

14,20 €

More info

Description

Me këtë shampo, flokët e thatë ose të dëmtuar ushqehen në mënyrë perfekte, ristrukturohen dhe fitojnë vitalitet. Falë vajit ushqyes Babasu, proteinave forcuese të Mëndafshit dhe kondicionimit nga Pro-vitamina B5, flokët tuaja mbeten të buta, të lehta dhe lehtësisht të stilueshme.

How to use

Aplikoni një sasi të vogël të shampos mbi flokë të lagur, shkumëzoni butë dhe shpëlani mirë. Përsërisni nëse është e nevojshme.

Description

Me këtë shampo, flokët e thatë ose të dëmtuar ushqehen në mënyrë perfekte, ristrukturohen dhe fitojnë vitalitet. Falë vajit ushqyes Babasu, proteinave forcuese të Mëndafshit dhe kondicionimit nga Pro-vitamina B5, flokët tuaja mbeten të buta, të lehta dhe lehtësisht të stilueshme.

How to use

Aplikoni një sasi të vogël të shampos mbi flokë të lagur, shkumëzoni butë dhe shpëlani mirë. Përsërisni nëse është e nevojshme.

Additional products