Liss line

Construction

Linja Liss, formuluar specifikisht me proteina Mëndafshi, një përbërës aktiv unik dhe me vlerë për të një teksturë të bukur, të butë dhe të me shkëlqim, qetëson flokun dhe ofron mbrojtje anti-frizz që zgjat në kohë.

SERUM PËR TRAJTIMIN E MAJAVE TË DJEGURA

Silk protein

Force 1

More details

quantity up quantity down

17,00 €

More info

Description

Force 1

Një koncentrat agjentësh lëmues, mbron menjëherë majat e flokëve tuaj. Të mëndafshta dhe me shkëlqim, majat e flokëve tuaja disiplinohen në mënyrë perfekte. Shton prekjen finale stilimit tuaj.

• Ushqen dhe parandalon majat e djegura
• Mbyll shkallëzimet
• Ideale për maja me shkëlqim, të mdëndafshta dhe të lëmuara
• E bën krehjen më të lehtë

How to use

Mbi flokë të lagur, aplikoni 1-2 pika mbi majat e flokëve përpara stilimit. Mund të përdoret dhe mbi flokët të thatë për shkëlqim dhe stilim më të lehtë.

Description

Force 1

Një koncentrat agjentësh lëmues, mbron menjëherë majat e flokëve tuaj. Të mëndafshta dhe me shkëlqim, majat e flokëve tuaja disiplinohen në mënyrë perfekte. Shton prekjen finale stilimit tuaj.

• Ushqen dhe parandalon majat e djegura
• Mbyll shkallëzimet
• Ideale për maja me shkëlqim, të mdëndafshta dhe të lëmuara
• E bën krehjen më të lehtë

How to use

Mbi flokë të lagur, aplikoni 1-2 pika mbi majat e flokëve përpara stilimit. Mund të përdoret dhe mbi flokët të thatë për shkëlqim dhe stilim më të lehtë.