Liss line

Construction

Linja Liss, formuluar specifikisht me proteina Mëndafshi, një përbërës aktiv unik dhe me vlerë për të një teksturë të bukur, të butë dhe të me shkëlqim, qetëson flokun dhe ofron mbrojtje anti-frizz që zgjat në kohë.

KREM QETËSUES

Silk protein

Force 1

More details

quantity up quantity down

17,00 €

More info

Description

Force 1

Ky xhel shthurr dhe lëmon flokët duke shtuar extra shkëlqim. Flokët tuaja janë të mëndafshta dhe të disiplinuara.

• Disiplinon fijet e parregullta
• Teksturë e lehtë, e payndyrshme
• Hidraton dhe zbut flokët e pashtruara
• Mbron flokët nga nxehtësia

How to use

Aplikoni 1 porcion mbi flokë të larë dhe të tharë me peshqir. Shpërndani gjatë gjatësisë deri në maja dhe proçedoni me stilimin.

Description

Force 1

Ky xhel shthurr dhe lëmon flokët duke shtuar extra shkëlqim. Flokët tuaja janë të mëndafshta dhe të disiplinuara.

• Disiplinon fijet e parregullta
• Teksturë e lehtë, e payndyrshme
• Hidraton dhe zbut flokët e pashtruara
• Mbron flokët nga nxehtësia

How to use

Aplikoni 1 porcion mbi flokë të larë dhe të tharë me peshqir. Shpërndani gjatë gjatësisë deri në maja dhe proçedoni me stilimin.