Curl line

Construction

Linja Curl, formuluar specifikisht me proteina Mëndafshi, një përbërës aktiv unik dhe i vlefshëm për teksturë të bukur, të butë dhe me shkëlqim, rimodelon kaçurrelat në mënyrë perfekte dhe shton elasticitet dhe energji.

KREM PËRCAKTUES PËR KAÇURRELA

Silk protein

Force 2

More details

17,40 €

More info

Description

Force 2

Ripërcaktoni kaçurrelat dhe ondet tuaja. Ky xhel kremoz hidratues mundëson elasticitet dhe shkëlqim për flokët tuaj. Për kaçurrela natyrale ultra të mëndafshta.

• Silueta e kaçurrelave është e përcaktuar në mënyrë perfekte
• Mbron nga ngrirja
• Hidraton flokët
• Teksturë e lehtë, nuk shkakton rënie të volumit
• E bën stilimin më të lehtë

How to use

Aplikoni një porcion të xhelit në duart tuaja. Punoni në flokë të lagur ose të thatë për ti dhënë teksturë kaçurrelave. Mos shpëlani.

Description

Force 2

Ripërcaktoni kaçurrelat dhe ondet tuaja. Ky xhel kremoz hidratues mundëson elasticitet dhe shkëlqim për flokët tuaj. Për kaçurrela natyrale ultra të mëndafshta.

• Silueta e kaçurrelave është e përcaktuar në mënyrë perfekte
• Mbron nga ngrirja
• Hidraton flokët
• Teksturë e lehtë, nuk shkakton rënie të volumit
• E bën stilimin më të lehtë

How to use

Aplikoni një porcion të xhelit në duart tuaja. Punoni në flokë të lagur ose të thatë për ti dhënë teksturë kaçurrelave. Mos shpëlani.