Color

Flokë të trajtuara me bojë

PËR FLOKË TË HOLLË

Gama e ngjyrave, të formuluara në mënyrë specifike me ekstrakte të Kuinoas dhe Qelibarit për të zbukuruar dhe ruajtur ngjyrën ditë pas dite, rigjallëron flokët e trajtuara me bojë.

KONDICIONER HIDRATUES ME SPËRKATJE LEAVE-IN

sulfate, paraben free

More details

quantity up quantity down

15,40 €

More info

Description

Ky kondicioner që lihet mbi flokë,pra nuk shpëlahet përmban ekstrakte të Kuinoas dhe Qelibarit. Vetitë hidratuese dhe super antioksiduese, ristrukturojnë menjëherë flokët e trajtuar me bojë apo sensitiv. Flokët tuaja do të shkriftohen lehtësisht, do të jenë të butë dhe të hidratuar me ngjyrë që zgjat dhe me shkëlqim të pabesueshëm.

How to use

Tundni shishen e Kondicionerit - spray , mirë përpara çdo përdorimi. Më pas spërkatni në mënyrë të barabartë mbi flokët e sapo larë , të tharë me peshqir ose të thatë plotësisht. Stilizoni menjëherë, mos shpëlani.

Description

Ky kondicioner që lihet mbi flokë,pra nuk shpëlahet përmban ekstrakte të Kuinoas dhe Qelibarit. Vetitë hidratuese dhe super antioksiduese, ristrukturojnë menjëherë flokët e trajtuar me bojë apo sensitiv. Flokët tuaja do të shkriftohen lehtësisht, do të jenë të butë dhe të hidratuar me ngjyrë që zgjat dhe me shkëlqim të pabesueshëm.

How to use

Tundni shishen e Kondicionerit - spray , mirë përpara çdo përdorimi. Më pas spërkatni në mënyrë të barabartë mbi flokët e sapo larë , të tharë me peshqir ose të thatë plotësisht. Stilizoni menjëherë, mos shpëlani.

Additional products