Univers Coiffance

Philosophy

Coiffance Professionnel mishëron ekspertizën franceze të Kujdesit për flokët në Sallonet profesionale për më shumë se 40 vjet. Ne kemi gjetur përbërësit më inovatorë të kujdesit për flokët dhe frymëzimi ynë vjen nga trendet më të fundit dhe më me stil të modës së stilimit dhe trajtimit të flokëve . Të gjitha këto e kanë bërë Coiffance një markë esenciale dhe luksoze të trajtimit të flokëve në France dhe në mbarë botën.

Superior french expertise

40 Years of Knowledge in Luxury Hair Care Products

Plant-based active ingredients

Efficient Products Formulated for Complete Hair Care

Ambition and momentum

Ongoing Business Development and Unparalleled Expertise

 

Teknologjia jonë e Trajtimit të flokëve e thene ndryshe Kozmetika e Flokëve, prodhon teknologji inovative duke krijuar edhe më shumë produkte efiçente për bukurinë e flokut, produkte të cilat kanë bazë bimore, dhe përbërës aktivë bimorë të cilat nxjerrin në pah bukurinë natyrale të flokut për të garantuar rezultatet më të mira çdo herë, për flokë vibrante dhe ekstremisht radiantë.

Produktet e flokëve Coiffance Professionel nuk përmbajnë parabene. Të gjitha produktet tona e respektojnë maksimalisht natyrën dhe janë miqësore me ambjentin.

Inpiration and fashion trends

Partnerships with Renowned French Hairstylists

Innovation and developpement

Ongoing Product Research Undertaken by Top Scientific Experts

Beautiful hair

Strength, Radiance and Refinement

Hair cosmetics

Departamenti ynë i kërkimit dhe zhvillimit në mënyrë të vazhdueshme inovon dhe merr inspirimin e tij nga bimët dhe nga karakteristikat e tyre të paimagjinueshme për të përforcuar bukurinë natyrale të flokeve tuaj.
Duke qenë se cdo grua është unike ekspertët e Coiffance Proffesionnel donin tu ofronin atyre "made-to-measure" Zgjidhje duke zhvilluar nje gamë të plotë të produkteve të flokut nëpërmjet " Gjashtë Efekteve Themelore për Flokë të Bukur " ( Six Fundamental Effects for Beautiful Hair ). .

Secili produkt është i ndërtuar me përbërës me bazë bimore, që krijojnë bukuri, rifiniturë dhe elegancë duke gjetur zgjidhje specifike për çdo tip floku.
KOSMETIKA E FLOKUT : " Energjia dhe Forca e Përbërësve Aktivë me Bazë-bimore" për të theksuar dhe ruajtur bukurinë e flokëve tuaj. Flokët tuaj do të duken dhe do ti ndjeni perfekte, delikate dhe madhështia do të dalë në pah... "

ELECTRA

For Dazzling Shine & Super Sparkle

ABOVE AND BEYOND

Extreme UV Protection for Color-Treated Hair "Armor me Beautiful"

SO SHEA

For the Most Desirable Hair to the Touch, Caress the Softness Evermore

CASHMERE

Luxurious Repair, Fabulously Smoothed, Totally Elegant

UNFORGETTABLE

Incredible Nourishment & Strengthening for Unforgettable Silky Hair

RITUALI COIFFANCE 1-2-3-4 HAPA

Coiffance Professionnel ka krijuar një ritual të kujdesit prej katër hapash: rigjenerim, pastrim, forcim, theksim.

Secili hap i këtij sistemi unik ndihmon për të nxjerrë në pah bukurinë natyrale të flokëve. Si për salonet profesionale të trajtimit të flokëve, po ashtu dhe për kujdesin në shtëpi, kjo rutinë unike e kujdesit të flokëve është thelbësore dhe garanton flokë të mrekullueshme.

Rigjenerimi

Për të nisur ritualin, eliksiri që shplahet aktivizon flokët tuaja dhe rivitalizon fibrën e tyre, si një banjë me vajra. Aktivizon dhe intensifikon hapat e tjera që flokët tuaja të jenë gati për tu ringjallur.

Pastrimi

Me një shkumëzim të butë, aromë të lehtë dhe masazhim të ngadaltë, pastruesi përgatit ngadalë skalpin dhe flokët për kujdesin e duhur.

Forcimi

Një spray i lehtë, një balsam hidratues dhe një maskë intensive: secili produkt prodhon veprim preçiz, të mirëcaktuar për flokët të mrekullueshëm me forcë të qëndrueshme.

Theksimi

Aplikuar çdo ditë si faza finale, kremi ditor me aromë të lehtë ose eliksiri shkëlqyes, finalizojnë ritualin e kujdesit ndaj flokëve. Flokët tuaja janë perfekte dhe bukuria e tyre zbulohet.

COSMETIC STYLING

Coiffance Professionnel ka mbeshtetur rutinën e kujdesit të flokëve duke krijuar një linjë të re produkteve të kozmetikës së stilimit për të zbukuruar teksturën e flokëve dhe duke ofruar kujdes shtesë dhe mbrojtje.

Me zgjidhjet e tij inovative, teksturat e spikatura dhe fragrancat e mprehta, kjo gamë e përbërë prej 6 linjave do të përmirësojë të gjitha stilet e flokëve dhe të gjitha frymëzimet. Ekspertët e Coiffance Professionnel dëshironin të revolucionarizonin botën e stilimit falë kozmetikës së re ofruar nga proteinat e Mëndafshit. Një ingredient i vlefshëm dhe unik, është tipar bazë i të gjitha produkteve tona, duke hidratuar flokët ndërkohë që restauron butësinë dhe shkëlqimin për një teksturë tërheqëse, të mrbojtur dhe të lehtë.

Coiffance Styling, kozmetika e flokëve me proteina Mëndafshi për flokë të bukur dhe stilim perfekt...

x
pname

Product was successfully added to your shopping cart.

« Continue shopping
Checkout »
x
Error

huston we have a problem

« Continue shopping