KOZMETIKA E FLOKËVE

Energjia dhe fuqia e përberësve aktive me bazë bimore për të theksuar dhe mbrojtur bukurinë e flokëve tuaj.

Flokët tuaj do të duken dhe do të ndihen perfekte, të lehta dhe madhështia e tyre del në pah...

The hair care ritual to bring out your hair's natural beauty

x
pname

Product was successfully added to your shopping cart.

« Continue shopping
Checkout »
x
Error

huston we have a problem

« Continue shopping