Specific

  • COIFFANCE SPECIFIC :

    Restaurues, stimulues, mbrojtës.

    Për flokë të fortë dhe të shëndetshëm.

    Specific
Grid view
List view

Specific

Skalp i ndjeshëm

Specific, një trajtim për kujdesin e flokëve me skalp të ndjeshëm, formuluar në mënyrë specifike për të pastruar flokët dhe për ti mbajtur ato të shëndeshtme. Ndihmon për të ribalancuar butësisht skalpin dhe për të risjellë vitalitetin dhe forcën flokëve.

x
pname

Product was successfully added to your shopping cart.

« Continue shopping
Checkout »
x
Error

huston we have a problem

« Continue shopping