Color

  • COIFFANCE COLOR :

    Hidratues, mbrojtës i ngjyrës, intensifikues.

    Për kujdes të ngjyrës së bukur në kohë.

    Color
Grid view
List view

Color

Flokë të trajtuara me bojë

PËR FLOKË TË HOLLË

Gama e ngjyrave, të formuluara në mënyrë specifike me ekstrakte të Kuinoas dhe Qelibarit për të zbukuruar dhe ruajtur ngjyrën ditë pas dite, rigjallëron flokët e trajtuara me bojë.

x
pname

Product was successfully added to your shopping cart.

« Continue shopping
Checkout »
x
Error

huston we have a problem

« Continue shopping