Univers Coiffance

Philosophy

Coiffance Professionnel otelotvoruje francusku stručnost u profesionalnom salonu preko 40 godina. Naši proizvodi sadrže najnovije prirodne sastojke i naša inspiracija proizilazi iz najnovijih Hair Styling i Fashion trendova. Sve to je doprinelo da Coiffance Professionnel Hair Care bude visoko priznat kao osnovni luksuzni brend za negu kose u Francuskoj i mnogim drugim zemljama širom sveta.

Francuska stručnost

40 godina iskustva u nezi kose

Aktivni biljni sastojci

Vrhunski proizvodi napravljeni sa velikom pažnjom

Ambicija i Dinamičnost

Kontinuirani razvoj i stručnost bez premca

 

Coiffance Hair Care pruža inovativnu tehnologiju u stvaranju sve efikasnijih kozmetičkih proizvoda na bazi plemenitih, aktivnih biljnih sastojaka koji daju kosi prirodnu lepotu, živost i sjaj.

Coiffance Professionel Hair Care proizvodi ne sadrže parabene i sulfate i napravljeni su sa velikim poštovanjem prema prirodi.

Inspiracija i trend

Saradnja sa priznatim francuskim frizerima

Inovacije i razvoj

Stalna potraga za naučnim ekspertima

Lepota kose

Snaga, briljantnost i suptilonst kose

Hair cosmetics

Naše odeljenje za istraživanje i razvoj kontinuirano dobija inspiraciju iz biljaka i konstantnim inovacijama probija neslućene granice koje vode ka poboljšanju prirodne nege kose. Jer svaka žena je jedinstvena, te se naši stručnjaci trude da obezbede što veći spektar proizvoda specijalno dizajniranih iz šest osnovnih sastojaka za lepu kosu.
Svaki proizvod je sačinjen od aktivnih biljnih sastojaka koji daju kosi prirodnu lepotu, uglađenost i eleganciju a koji su proizašli iz rešenja za svaki tip kose pojedinačno.

Hair Cosmetics® : energija i snaga bazirana na aktivnim biljnim sastojcima koji jačaju i poboljšavaju prirodnu lepotu kose.
Kosa će biti perfektna, suptilna i fenomenalno jaka."

Sjaj

Perfektno osvetljena, savršena refleksija, za kosu sa apsolutnim sjajem

Zaštita

Zaštitite svoju kosu od ekstremnih spoljnih uticaja

Regeneracija

Ćelije duboko u strukturi dlake su od suštinskog značaja za zdravu i elastičnu kosu

Nega

Za savršenu kosu, koristite nežnu negu

Ishrana

Kosi dajte dobru negu i ona će biti lagana, zdrava i svilena

THE COIFFANCE 1 & 2, 3 & 4 STEP RITUAL

Coiffance Professionnel je konstruisan iz cetiri osnovna koraka: regeneracija, čišćenje, jačanje, poboljšanje .

Svaki korak ovog jedinstvenog sistema pomaže u očuvanju prirodne lepote kose. Bilo da se primenjuje u salonu ili kao kućna nega, ova jedinstvena nega kose je esencijalna i garantuje izvanrednu kosu.

Regeneracija

Kao početni ritual , naneti ispirajući eliksir poput uljane kupke, koji revitalizuje i aktivira vlakna. Intenzivira i aktivira prvi korak ka poboljšanju kose.

Čišćenje

Laganim šamponiranjem, nežnim masiranjem i blago parfimisan, čistač nežno priprema kosu za adekvatnu negu.

Jačanje

Lagani sprej, hidrirajući kondicioner i hranljiva maska: svaki proizvod ispoljava precizno dejstvo za dugotrajno ojačanu i fenomenalnu kosu.

Poboljšanje

Dnevno nanošenje, kao poslednja faza, dnevna krema izvanrednog mirisa ili eliksir za sjaj, nežno finaliziraju ritual nege kose. Kosa je fantastična i njena lepota je postignuta.

COSMETIC STYLING

Coiffance Professionnel konstantno dopunjuje liniju kozmetičkih proizvoda, dizajniranih da dodatno ulepšaju strukturu kose a nudi i dodatnu negu i zaštitu.

Sa svojim inovativnim rešenjima, uključujući izvanrednu teksturu kose u kombinaciji sa suptilnim mirisima, ova linija proizvoda sastavljena od 6 aktivnih sastojaka, poboljšaće sve tipove kose i zadovoljiti sve inspiracije. The Coiffance Professionnel stručnjaci za kosu žele da uvedu revoluciju u svet stajlinga zahvaljujući fantastičnim proteinima Svile. Jedinstveni i dragocen sastojak je osnovna karakteristika svih naših proizvoda, koji hidriraju kosu, vraćaju vitalnost, mekoću i sjaj.

Coiffance Styling, linija kozmetičkih proizvoda sa proteinima Svile za predivnu kosu i savršen stajling...

x
pname

Product was successfully added to your shopping cart.

« Continue shopping
Checkout »
x
Error

huston we have a problem

« Continue shopping